JNCars
Copyright © 2024 JNCars All Rights Reserved
Hur arbetar ni?

Vårt företag är beredd att leverera den absolut bästa tänkbara service. Att alltid vara tillgänglig för köpare och säljare och kunna svara på alla möjliga frågor. De flesta av våra kunder får vi idag genom rekommendationer från tidigare genomförda försäljningar som vi är tacksamma för. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förbättra vårt koncept.


Vad har ni för säkerhet?

All vår annonsering sköts alltid i första hand via "telefon" för en bättre kontakt och att kunna ge er en större trygghet. Vår tanke är att kunna hjälpa dig att genomföra en "säkrare affär". Som många känner till så förekommer det oseriösa saker på nätet i dagsläget. Därför kontaktar kunderna oss och vill att vi hjälper dom. Tack vare vår kunniga personal har vi möjligheten att undersöka viktiga detaljer, ställa olika frågor och alltid finnas tillhands genom hela försäljningsprocessen. Där ni som privatperson kanske inte har erfarenhet eller möjligheten till.


Varför skall man annonsera hos er?

Målet är att samarbeta med så många internetsidor, tidningar och kunna bygga ett så stort kontaktnät som vi har möjlighet till. Där vi sköter försäljningen med målsättning att alltid nå ett avtal till båda parters belåtenhet.


Vad ingår och skiljer er från andra?

Rådgivning och andra frågor, vi har möjligheten att ta emot samtal & e-post från era kunder, jobbar för er säkerhet, utformar annonsen, lägger ut er annons direkt på olika internetsidor, väljer ut seriösa spekulanter, fotograferar, finansiering, når personer som saknar internet, erfarenhet och kunskap.


Vilka sidor kommer min annons synas på?

Några sidor där er ert fordon kommer synas är. Blocket "enligt deras regler", Annonsera, Fyndtorget, Bilweb, Begagnade bilar, E-klippet, Köp & Sälj, Annonshörnan, ABC, Allaannonser, Youtrade24, Trady, Annonsparken, Gulastidningen.eu, Wheelaway.se Mfl. Ni kommer även automatiskt synas på. Google, Yahoo, Altavista, Bing, Webbcrawler, MSN Motor, ASK Mfl.


Hur länge finns min annons med?

Då ni lägger ut er annons hos oss och våra samarbetspartner är ert annons synbar tills vi slutfört er försäljning som är vårt mål.


Vad kostar det?

När ni vill att vi hjälper er så är kostnaden baserat på hur länge ni väljer att annonsera samt värdet på det ni säljer. Om ni sedan har andra önskemål tar vi ut en avgift.


Hur fort säljer jag det?

Hur snabbt vi säljer det kan vara svårt att säga exakt. Men eftersom vi lägger ut er annons på olika internetsidor direkt så når vi fler läsare. Så chansen att ni säljer den genom oss och våra samarbetspartners är väldigt stor.


Kan ni värdera mitt fordon?

Vi hjälper gärna till med värdering av ert fordon, sammanställer all fakta och återkommer med förslag vad vi anser det kan ha för värde. Sedan är det upp till er vilken ställning ni tar och hur snabbt ni själv väljer att sälja den.


Hjälper ni till att hitta det jag söker?

När ni bestämt er för vilket fordon ni söker så kontaktar ni oss och berättar era önskemål, krav, pris, osv. Vi gör en eftersökning och sammanställer det vi tycker verkar vara relevant enligt dem uppgifter ni lämnat. Sedan återkommer vi till er och hör om det överensstämmer med era förväntningar.